Routes

Afstanden

In 2022 kunnen er 2 afstanden gewandeld worden door Bovenkarspel-Grootebroek-Lutjebroek: 5 km en 10 km. Er kan gewandeld worden in groepsverband (min. 3 personen), met de basisschool of individueel.

In het verleden hebben we een 2,5 km route aangeboden voor de allerkleinste. Vanaf dit jaar bieden we de allerkleinste aan om 1 avond een 5 km route mee te lopen voor een dagmedaille! Zeker de laatste avond is een zeer geschikte avond, omdat deze gekenmerkt wordt door veel gezelligheid én kent een ‘pauze’ op het evenemententerrein aan de Raadhuislaan in Grootebroek. Vanaf het evenemententerrein kunt u nog beslissen of uw kind nog mee kan wandelen met het defilé naar het Streekplein (vertrek vanaf 20.00 uur) of dat u naar huis gaat; de medaille is dan behaald.

Startlocatie

Net als voorgaande jaren zullen we verzamelen en starten bij Woonzorgcentrum Rigtershof, Rigtershof 1 te Grootebroek. Let op: er is geen drink- of toiletvoorziening in het gebouw voor ons geopend. Bij hoge nood kan er gebruik gemaakt worden van de eco-toiletten op de parkeerplaats naast Rigtershof.

Starttijden

10 km:  start tussen 17.30 – 18.30 uur  •  laatste avond:  start tussen 17.40 – 18.00 uur
  5 km:  start tussen 18.00 – 18.45 uur  •  laatste avond:  start tussen 18.15 – 18.45 uur

Loop je mee met school, let dan op de starttijd die je via school ontvangt. Elke groep heeft zijn eigen verzamel- en starttijd.

Bekendmaking routes

De routes zullen wij een week van tevoren kenbaar maken via de site en via Facebook, zodat wandelaars en buurtbewoners weten welke dag er door welke wijk(en) gelopen wordt.

Inschrijven

Van 1 t/m 15 mei is mogelijk om je online in te schrijven voor de Avond4Daagse 2022. Na 15 mei kan het alleen op de eerste dag van de Avond4Daagse (dinsdag 31 mei) op het startbureau.
Inschrijfgeld op het startbureau is € 0,50 duurder dan online. (Op het startbureau kan gepind worden.)