Vrijwilligers

Wil je je als vrijwilliger inzetten voor de Avond4Daagse? Dat kan natuurlijk!
Er zijn op diverse plekken vrijwilligers nodig, gedurende de hele week. Denk hierbij aan het versieren van de startlocatie, plaatsen van hekken voor een fietsenstalling, controleposten op de routes, hulp op het startbureau, helpen met uitdelen van een traktatie onderweg, uitdelen van de medailles en diploma’s, maar ook verkeersregelaars zijn heel belangrijk!

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage; stuur dan een mailtje naar a4dstedebroec@hotmail.com en laat ons weten wat jij voor ons wilt betekenen!

Verkeersregelaar

Wil je als verkeersregelaar onze Avond4Daagse een stuk veiliger maken, dan ben je meer dan welkom!
Er zijn twee opties: meelopen met een grote groep (scholen) en inspelen wat er onderweg gebeurt, of op een vast punt staan op de route. Om als evenementenverkeersregelaar ingezet te kunnen worden dien je in bezit te zijn van een instructieverklaring van SVNL. Deze is te krijgen door een online instructie (e-learning) te volgen via www.verkeersregelaarsexamen.nl
Het is ook mogelijk om automatisch uitgenodigd te worden voor deelname als verkeersregelaar tijdens ons evenement. Meld je dan aan op de site van SVNL voor onze voorkeurspool met code AvonKAWBFQQDBB.