Inschrijven

In 2022 kunnen er 2 verschillende afstanden gewandeld worden: 5 km en 10 km.
Er kan gewandeld worden in groepsverband (min. 3 personen), met de basisschool of individueel.

Van 1 mei t/m 15 mei 2022 was de officiële inschrijfperiode voor de Avond4Daagse 2022.
Vanaf nu is het alleen nog mogelijk om je in te schrijven op de eerste avond van onze Avond4Daagse. Op dinsdag 31 mei is ons startbureau vanaf 17.00 uur geopend. Je vindt ons in de grote hal van Woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek.

Verlengde online inschrijfperiode

Om een grote drukte op de eerste wandelavond bij het startbureau te voorkomen, hebben we besloten om het online inschrijfsysteem langer open te houden. Tot en met woensdag 25 mei is het mogelijk om je online in te schrijven via onze onderstaande button. De kosten bedragen €6,00 per deelnemer (incl. dagelijks traktaties onderweg en op de laatste avond een gepersonaliseerde wandeldiploma, een bloem én je verdiende medaille).
Aan het startbureau bedraagt het inschrijfgeld €6,50.

Het is ook mogelijk om je voor 1 avond in te schrijven. Een Dag-startkaart incl. Dagmedaille kost €3,00 (incl. traktatie onderweg).

Helaas kampen we nog altijd met een storing in het betaalsysteem; inschrijven is geen probleem, alleen bij betalen ontvang je een foutmelding. Je staat dan al wel geregistreerd in ons inschrijfsysteem. We sturen jou een mail met de betaalinstructies (incl. betaalverzoek Rabobank).


Inschrijfgeld voor-inschrijving (online): € 6,00
Inschrijfgeld na-inschrijving startbureau (31 mei): € 6,50
Inschrijfgeld Dagmedaille: € 3,00