Wil je je als vrijwilliger inzetten voor de Avond4Daagse? Dat kan natuurlijk!
Er zijn op diverse plekken vrijwilligers nodig, gedurende de hele week. Denk hierbij aan het versieren van de startlocatie, plaatsen van hekken voor een fietsenstalling, controleposten op de routes, hulp op het startbureau, helpen met uitdelen van een traktatie onderweg, uitdelen van de medailles en diploma’s, maar ook verkeersregelaars zijn heel belangrijk!

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stageplek? Er zijn voldoende taken die ingevuld kunnen worden door scholieren.

Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button. Je kunt gelijk aangeven welke dag(en) je beschikbaar bent en waarvoor je ingezet wilt worden. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Verkeersregelaar

Wil je als verkeersregelaar onze Avond4Daagse een stuk veiliger maken, dan ben je meer dan welkom!
Er zijn twee opties: meelopen met een grote groep (scholen) en inspelen wat er onderweg gebeurt, of op een vast punt staan op de route. Om als evenementenverkeersregelaar ingezet te kunnen worden dien je in bezit te zijn van een instructieverklaring van SVNL. Deze is te krijgen door een online instructie (e-learning) te volgen via www.verkeersregelaarsexamen.nl
Het is ook mogelijk om automatisch uitgenodigd te worden voor deelname als verkeersregelaar tijdens ons evenement. Meld je dan aan op de site van SVNL voor onze voorkeurspool met code AvonKAWBFQQDBB.