Afstanden

In 2024 kunnen er weer 3 afstanden gewandeld worden door Bovenkarspel-Grootebroek-Lutjebroek: 5 km, 7,5 km en 10 km. Er kan gewandeld worden met de basisschool of individueel.

Voor de allerkleinste (maar ook leuk voor opa of oma ect) bieden we de mogelijkheid om 1 avond een 5 km route mee te lopen voor een dagmedaille! Zeker de laatste avond is een zeer geschikte avond, omdat deze gekenmerkt wordt door veel gezelligheid én kent een ‘pauze’ op het evenemententerrein aan de Raadhuislaan in Grootebroek. Vanaf het evenemententerrein kunt u nog beslissen of uw kind nog mee kan wandelen met het defilé naar het Streekplein (vertrek vanaf 20.00 uur) of dat u naar huis gaat; de medaille is dan behaald.

Startlocatie

Net als voorgaande jaren zullen we verzamelen en starten bij Woonzorgcentrum Rigtershof, Rigtershof 1 te Grootebroek. Let op: er is geen toiletvoorziening in het gebouw voor ons geopend. Bij ‘hoge nood’ kan er gebruik gemaakt worden van de eco-toiletten op de parkeerplaats naast Rigtershof. Op de vrijdagavond zal de eco-toilet verplaats worden naar het evenemententerrein.

Starttijd individuelen

10 & 7,5 km:  start tussen 17.30 – 18.00 uur  •  laatste avond:  start om 18.00 uur
5 km:  start tussen 17.45 – 18.45 uur  •  laatste avond:  start om 18.45 uur

Loop je mee met school, let dan op de starttijd die je via school ontvangt. Elke groep heeft zijn eigen verzamel- en starttijd.

Bekendmaking routes

De routes worden zo snel mogelijk gepubliceerd op deze site, zodat wandelaars en buurtbewoners weten welke dag er door welke wijk(en) gelopen wordt. Hou hiervoor ook onze socials in de gaten.