Op de laatste avond van de Avond4Daagse is het een traditie om de laatste (kilo)meters gezamenlijk te lopen, als 1 lange lint naar het eindpunt. Uiteraard kan dit niet zonder aanmoediging van familie, vrienden en andere bekenden langs de kant. Vier dagen 20, 30 of 40 km wandelen is toch best een prestatie waar voor geklapt mag worden.

Alle deelnemers vertrekken de laatste avond later vanaf Rigtershof en worden tussen 19.30 en 20.00 uur* verwacht op het evenemententerrein (bij handbalvereniging Excelsior) aan de Raadhuislaan in Grootebroek.

Starttijd individuelen
10 + 7,5 km:  start om 18.00 uur
5 km:  start om 18.45 uur

* Ben je een snelle wandelaar, zorg dan dat je onderweg even een pauze neemt op het traktatiepunt, anders ben je veel te vroeg op het evenemententerrein.

Loop je mee met school, let dan op de verzameltijd die je via school ontvangt. Je kunt hier ook de starttijd van alle groepen vinden.

Om 20.00 uur zal de hele stoet onder muzikale begeleiding vertrekken via de Zesstedenweg naar het Streekplein (voor het gemeentehuis). Uiteraard zal Brandweer Stede Broec ook zijn aanwezigheid tonen en laten horen 😉

Defilé – vrijdag